ANNONCE

Betjente trues med at blive spyttet og hostet på

8. april 2020 13:51 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Betjente, der sørger social distancering i parker i New York, bliver truet med spyt og hoste af besøgende.

Det er ikke kun i Danmark, at betjente bliver hostet på, når de beder folk om at sprede sig af hensyn til coronvairus. Noget lignende sker for betjente, der hver dag sørger for, at folk ikke er for tætte på hinanden i særligt parkerne i New York.

Flere er blevet mødt med trusler, skriver New York Post.

Truer med coronavirus

Tirsdag har flere betjente i byen New York ytret deres utilfredshed med den behandling de får, når de oplyser besøgende i parker om, at de skal holde afstand til hinanden.

Flere er blevet mødt med meget uhøflige kommentarer om, at de besøgende ville ønske, at betjentene blev smittet med coronavirus. Ligesom de også bliver mødt med trusler.

– Der er situationer, hvor vi forsøger at lære folk om social distance, og så truer de med at hoste på en som en løsning på, at de ikke bliver konfronteret med, at de bryder loven. Der er endda folk, der truer med at spytte på os, har en Parks Enforcement Patrol betjent fortalt til New York Post.

Parker er essentielle

Betjentene har gjort det klart, at det særligt er i Washington Square i Greenwich Village, i parkerne på Manhattan og i parken Astoria i Queens, der er oplevet problemer med folk, der truer dem.

Alle parker i New York er åbne for besøgende, dog er alle legepladser lukket. Derudover er også skateparker, basketballbaner og lignende  lukkede for besøgende.

Myndighederne understreger i forbindelse med betjentenes klager, at parker er essentielle i en tid, hvor coronavirus hærger. Men de påpeger også, at de besøgende skal benytte sig af deres sunde fornuft og holde afstand til andre mennesker, når de besøger parkerne i byen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu