ANNONCE

Bettina er væk: Dukkede ikke op til aftale – nu er mand anholdt for drab

22. november 2017 14:01 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Politiet frygter, den 34-årige kvinde har været udsat for en forbrydelse.

Opdatering: Den anholdte er fængslet til 19. december.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi modtog 16. november en anmeldelse om, at 34-årige Bettina Kjær Arnsfeldt Olsen var forsvundet. Siden har man efterforsket sagen, og man formoder nu, at Bettina Kjær Arnsfeldt Olsen er blevet dræbt.

Bettina Kjær Arnsfeldt Olsen er med sikkerhed set søndag 12. november om eftermiddagen på Møn.

14. november havde hun en aftale med en veninde – til den dukkede hun aldrig op.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har nu anholdt en 27-årig mand og sigtet ham for drab på Bettina Kjær Arnsfeldt Olsen. Det oplyste politiet tirsdag i en pressemeddelelse.

– Det er ud fra elementer i den efterforskning, vi har lavet siden vi modtog anmeldelsen, uden at jeg kan gå i detaljer med det, sagde vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen, tirsdag til Newsbreak.dk.

I et retsmøde søndag besluttede en dommer at opretholde anholdelsen i tre døgn, oplyser vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen til Ritzau.

Bettina Olsen blev sidst set 12. november. Tirsdag efterlyste politiet tirsdag henvendelser fra mennesker, der har set hendes bil, en sort Suzuki Swift, i tidsrummet fra 12. til 19. november.

Søren Ravn-Nielsen bekræfter, at bilen er i politiets besiddelse.

– Vi har fået en halv snes henvendelser, som vi er i gang med at undersøge, siger han onsdag formiddag om resultatet af efterlysningen.

Han ønsker ikke at uddybe, hvilken relation den 27-årige har til Bettina, eller hvorfor man hos politiet mistænker ham for at have dræbt kvinden, der altså fortsat er forsvundet.

– Ud fra omstændighederne vælger vi at sigte ham for drab. Han bliver fremstillet i grundlovsforhør, sagde Søren Ravn-Nielsen.

Politiet søger vidner

Bettina Kjær Arnsfeldt Olsen færdes primært på Møn og i Vordingborg-området. Hos politiet vil man meget, meget gerne i kontakt med vidner, der har oplysninger i sagen.

Særligt er bilens færden intrassant fra 12. til 19. november.

– Den færden har vi ikke overblik over, sagde Søren Ravn-Nielsen.

– Men vi håber, at vi kan stykke et billede sammen af det, sagde han videre.

“Bettina Kjær Arnsfeldt Olsen betegnes som værende spinkel af bygning, har rødligt halvlangt hår, og hun var senest iført en sort jakke,” skriver politiet i pressemeddelelsen. Hendes bil er en sort Suzuki Swift, årgang 2015 med registreringsnummer AV 33768.

Den sigtede fremstilles i grundlovsforhør torsdag.

Oplysninger i sagen skal rettes til Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi på telefonnummer 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu