Beyoncé-koncert udsolgt på 12 minutter

11. februar 2013 10:43 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Beyoncé-koncert udsolgt på 12 minutter
Billede mangler

Der var travlt ved taster og telefoner mandag formiddag klokken 10, da billetterne til koncerten med den amerikanske sangstjerne Beyoncé blev sat til salg.

 

Allerede klokken 10.12 kunne der således meldes udsolgt til koncerten med sangerinden, der gæster Danmark 27. maj som en del af sin verdensturné, »The Mrs. Carter Show World Tour«, oplyser koncertarrangør ICO Concerts.

Der er nu oprettet en venteliste på salgsstedet billetlugen.dk til de, der forgæves har forsøgt at få billetter til koncerten.

Når Beyoncé indtager scenen i Forum til maj, er det med nyt materiale fra sit endnu ikke udgivede femte album, som byder på samarbejder med navne som Justin Timberlake, Timbaland og Pharrell Williams.

Den storsælgende sangerinde opnåede sin første berømmelse som forsanger i succestrioen Destiny’s Child. Senest har hun optrådt i pausen til den amerikanske sportsbegivenhed Super Bowl, der fandt sted sidste weekend, og natten til mandag dansk tid vandt hun en Grammy i kategorien »Bedste traditionelle R&B-optræden« ved den amerikanske prisuddeling.

Beyoncé gæstede senest Danmark tilbage i 2009. Koncerten til maj er dog første gang, hun spiller i hovedstaden.

BNB

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu