BIF afviser historie om aftale

31. januar 2013 18:59 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
BIF afviser historie om aftale
Billede mangler

Lønningsdag i januar var i dag, torsdag 31. januar, men i Brøndby har alle ansatte måttet se langt efter pengene. 

 

Det bekræfter klubben på sin hjemmeside og dementerer historien om, at man er nået til enighed med Spillerforeningen om en aftale omkring feriepengesagen.

Meddelelsen kommer på hjemmesiden, efter Ekstra Bladet som det første medie onsdag aften skrev:

– Spillerforeningen har netop givet kriseramte Brøndby en skriftlig garanti for, at de trods et udestående på over 30 mio. kr. ikke vil erklære klubben konkurs.

– Garantien blev givet her til aften på en mail fra Spillerforeningen, og flere kilder beskriver over for Ekstra Bladet, at der i høj grad gik en lettelsens suk gennem de mange ansatte i klubben på Vestegnen, da visheden om Spillerforeningens garanti til det sønderskudte fodboldflagskib begyndte at brede sig på klubbens kontorer. 

Sådan er realiteten dog ikke, oplyser brondby.com.

– Foranlediget af den fortsatte strøm af udokumenterede forlydender i pressen skal Brøndby IF oplyse, at der ikke er indgået aftaler af nogen art mellem Spillerforeningen og Brøndby IF på nuværende tidspunkt, ligesom der ikke, Brøndby IF bekendt, er noget tilsagn fra Spillerforeningen pr. mail eller på anden måde, understreger klubbens hjemmeside.

Men det betyder dog ikke, at forhandlingerne er strandet.

Siden klokken 8.00 torsdag morgen har ledelsen med direktør Tommy Sommer Håkansson i spidsen og Spillerforeningen igen sat sig ved det bord, som man forlod klokken 02.00 natten til torsdag.

– Brøndby IFs ledelse arbejder fortsat konstruktivt og målrettet på at finde en samlet løsning. Indtil der foreligger en sådan løsning, vil Brøndby IF ikke yderligere kommentere på rygter, slutter meddelelsen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu