BIF-direktør: Bjur har et beløb at købe for

26. januar 2013 09:14 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
BIF-direktør: Bjur har et beløb at købe for
Billede mangler

Trods økonomiske kvaler har Ole Bjur fået et ukendt beløb at forstærke truppen for. ‘Kasi’-Jesper har kun et udestående på en halv million, oplyser Tommy Sommer Håkansson.

 

Oven i købet er truppen slanket en smule, da Mike Jensen er forsvundet med kontraktudløb.

Klubben har vinteren igennem bøvlet med økonomien, og der har end ikke været tilstrækkeligt med penge til lønudbetalinger, hvorfor ledelsen nu har indgået en aftale med truppen og andre ansatte om en lønreduktion for januar måned.

Lønnen kommer dog senere på foråret, er det aftalt, og nu er der muligvis også spillerforstærkninger på vej til træner Auri Skarbalius. I hvert fald har direktør, Tommy Sommer Håkansson, og sportschef, Ole Bjur, sat sig sammen og aftalt, hvad der kan spenderes.

– Det sportslige vil jeg lade Ole Bjur udtale sig om. Beløbet, der bliver handlet for, er et, som Ole og jeg har. Ellers har jeg ingen kommentarer til det, siger Tommy Sommer Håkansson om mulige forstærkninger.   

Kan du sige noget mere om det beløb?

– Nej. Vi har ikke ret mange kommentarer i øjeblikket, siger han.

Direktøren har da også travlt med at få sat en pakke sammen, så klubben overhovedet kan overleve.

For så snart aftalen med de ansatte kom på plads, gik han i gang med at forhandle med Spillerforeningen, der arbejder på at få et stort millionbeløb, omkring 24 millioner kroner, til både nuværende og tidligere spillere på grund af feriepengesagen.

En aftale skulle eftersigende være tæt på at være forhandlet på plads, men endnu er man ikke helt i mål. – Jeg har ingen kommentarer til det lige nu. Vi er i forhandlinger, og vi holder det ved det. Vi melder ud, når vi er på plads med den plan, vi er i gang med at forhandle på plads. Indtil da har vi ikke nogen kommentarer, tilføjer Håkansson om møderne med Spillerforeningen.

En vigtig faktor for overhovedet at have forhandlinger om afbetalingen af pengene i feriepengesagen er, at næstformand, Benny Winther, og investor Thomas Rasmussen endnu en gang har været rundhåndede og lånt klubben penge.

Dog med det forbehold, at pengene netop er et lån og bliver tilbagebetalt, når tidligere sponsor Jesper ‘Kasi’ Nielsen betaler sit udestående med klubben som led i sit sponsorat.

Der er imidlertid uenighed om, hvor meget Jesper ‘Kasi’ Nielsen skylder. Han mener selv, at han er færdig med at betale Brøndby penge, men det er man i ikke enige i på Vestegnen. 

– I forhold til Jesper ‘Kasi’ har vi et udestående på en halv million. Det er det. Ellers har vi ikke noget udestående med Jesper. Det resterende beløb, der er blevet skrevet om, har vi lavet en aftale om. De skal falde senere, forklarer Tommy Håkansson.Ole Bjur er ikke vendt tilbage på sporten.dks henvendelser. 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu