BIF fans får hovedrolle i aktieemission

23. februar 2013 19:27 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
BIF fans får hovedrolle i aktieemission
Billede mangler

En investorgruppe, der vil ind i Brøndby IF med en stor pose penge ved en kommende aktieemission, ser nu ud til at tildele klubbens fans en absolut hovedrolle.

Foreningen Brøndby Supports Trust (BST), der arbejder for, blandt andet via salg af fanaktier, at opnå indflydelse i hjerteklubben, bekræfter lørdag eftermiddag eksistensen af den investorgruppe, som sporten.dk tidligere har afsløret er på vej ind i klubben.

– I de seneste dage har man i medierne kunne læse, at en gruppe af investorer arbejder på at samle en bred kreds omkring Brøndby IF, inklusiv tidligere spillere, med det formål at skaffe kapital til klubben, oplyser BST.

– Vi kan i Brøndby Supporters Trust bekræfte rigtigheden af dette. Vi har allerede tidligt i processen været i dialog med folkene bag og er yderst positive overfor både ønsket om at skabe økonomisk opbakning til klubben samt ønsket om oprustning og fornyelse i både bestyrelse og daglig ledelse.

Det er stadig hemmeligt, hvilke investorer der er med i gruppen, men BST får en nøglerolle som kontaktorgan.

Det bekræfter formand for BST Sune Blom til sporten.dk

– Lige nu er det vigtigt, at man finder en plan der kan samle bred opbakning samt den livsnødvendige styrkelse af klubbens kapital. Investorgruppen arbejder lige nu på samle denne opbakning, og ikke mindst personer der har vilje og den økonomiske formåen til at bidrage, siger han.

– Jeg vil derfor gerne opfordre alle, der sidder og overvejer, om de kan bidrage til aktieemissionen, til at tage kontakt til Brøndby Supporters Trust. Forhåbentlig kan vi nå bredt ud blandt aktionærer og fans, siger Sune Blom.

Som tidligere fortalt ventes erhvervsmanden Jørgen Lindegaard at spille en rolle for investorgruppen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu