BIF: Måske INGEN løn på torsdag

29. januar 2013 17:03 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
BIF: Måske INGEN løn på torsdag
Billede mangler

Sporten.dk kunne tirsdag eftermiddag meddele, at Brøndby IFs aftale med spillere og administrativt personale var faldet til jorden, fordi klubben ikke var blevet enig med Spillerforeningen om en aftale angående det beløb, klubben skal betale i forbindelse med Feriepengesagen.

Det passer ikke, siger direktør Tommy Håkansson nu.

Det er rigtigt, at Brøndby og Spillerforeningen ikke er blevet enige, men det er ikke rigtigt, at medarbejderne får 100 procent i løn. Det var nemlig en intern fejl, der gjorde, at medarbejderne tirsdag fik lønsedler på de sædvanlige beløb, siger direktør Tommy Håkansson, der anser det som mere sandsynligt, at spillerne slet ikke får løn:

– Det er en fejl, at vi har sendt de lønsedler ud. Medarbejderne får 25 procent i løn, som der står i den aftale, vi indgik, hvis vi bliver enige med Spillerforeningen. Ellers får de 0 procent i løn, siger Tommy Håkansson til sporten.dk.

Siger du, at det kan være, at spillerne ikke får løn på torsdag?

– Ja, hvis ikke vi bliver enige med Spillerforeningen.

Er pengene der ikke, hvis ikke I bliver enige med Spillerforeningen inden i overmorgen, når der er lønningsdag?

– Det kan jeg ikke sige noget om. Regner du med, at I udbetaler løn til spillerne? – Kun hvis vi bliver enige med Spillerforeningen. Så udbetaler vi 25 procent i løn, siger Tommy Håkansson.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu