BIF-profil: Agger kan nemt sige nej til penge

8. februar 2013 18:01 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
BIF-profil: Agger kan nemt sige nej til penge
Billede mangler

Daniel Aggers rungende ‘nej tak’ til feriepenge af Brøndby er nemmere sagt, end det er for så mange andre knap så bemidlede spillere.

 

Det mener den nuværende Brøndby-spiller Martin Albrechtsen.

– Det er jo let for ham at gå ud og sige, bemærker forsvarsspilleren over for TV2.

Ligesom den nuværende Liverpool-spiller Daniel Agger har Martin Albrechtsen haft en Premier League-fortid, hvor pengene er en del gange større end Superligaen.

Og Martin Albrechtsen pointerer, at Daniel Agger har en fordel i forhold til så mange andre, når han kan frasige sig feriepenge fra sin tid i Brøndby.

– Man kan nok ikke sammenligne hans situation med alle andres. Han har jo tjent pænt mange millioner i England og kan sandsynligvis nemt takke nej til sine feriepenge, uden det gør nogen forskel for ham. Alle spillere er ikke så heldige. Og for nogle vil feriepengene betyde en masse og gøre en forskel. Men det må være op til den enkelte at vurdere, hvad man vil. Jeg er ikke engang sikker på, at man kan fraskrive sig dem – selv hvis man ville, uddyber Albrechtsen.   

Daniel Agger har aldrig været medlem af Spillerforeningen og er slet ikke berettiget til penge i den såkaldte feriepengesag, har Mads Øland, Spillerforenings direktør, forklaret.

Ifølge Brøndby har landsholdsanføreren dog stadig et ukendt beløb til gode. 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu