ANNONCE

Bikere og bøsser: Skov-krigen er aflyst

30. marts 2021 16:10 | Af: Morten Hermansen, redaktion@newsbreak.dk

Det skal være slut med, at mountainbikere afbryder samlejer i dansk skov. Derfor er Newsbreak.dk gået ind i sagen

Se alle billederne i galleriet ovenfor

Under parolen “Der skal være plads til alle” går Newsbreak.dk ind i kampen om at adskille mountainbikere og gangbang-entusiaster.

I Staurby Skov i Middelfart må de umage parter nemlig kæmpe om pladsen på skovens eftertragtede mountainbike-trail.

Newsbreak.dk’s ‘Bøsse og Biker redaktion’  har derfor valgt at rejse to skilte, som meget tydeligt viser, hvor det er tilladt at have sex i det fri, og hvor mountainbikere kan dyrke deres friluftsaktivitet.

– Det er fedt, siger hundelufter Mette Troelsen, mens hun peger på skiltet, der viser, hvor en trængende bøsse kan få udløst sit hede ønske om et orgie i skovbunden.

Set det ti gange i år

Mette Troelsen har selv oplevet de hede akter, mens hun  og hunden Ole har være på travetur i skoven. Og aktiviteterne lader til at gribe om sig.

– Jeg har oplevet det ti gange bare i år. Der er typisk mellem fem og ti deltagere. En enkelt gang var der også en kvinde med, siger hun.

Den kvindelige hundelufter fortæller, at hun ikke selv går derop efter klokken 15, for her er der risiko for selv at der er særlig gang i løjerne.

– Når man kommer forbi, så deler de sig bare op, og så samler de sig igen bagefter. De er sgu ikke blege, griner Mette Troelsen.

Når vidt omkring

– Det er almindeligt kendt her i byen, at bøsserne hører til her. Tidligere var det nede på parkeringspladsen, fortæller mountainbiker Søren Veje om orgie-deltagerne.

Den 58-årige cyklist er ikke selv ramlet ind i et gangbang, men han er dog flere gange blevet konfronteret med problematikken den seneste uge. Han er nemlig selvstændig og ejer en cykelvirksomhed.

– Selv kunderne på Sjælland spørger ind til det, siger Søren Veje og sætter sig op på cyklen.

– Vi kører med klatten, råber han og tramper videre på mountainbikesporet, hvor små pakker glidecreme og brugte kondomer ligger spredt over skovbunden.

Kursuscenter tæt på

Lige ved siden af den velbenyttede skov ligger Severin Kursuscenter.

Ingen fra centeret vil udtale sig om sagen. Det er dog velkendt, at også kursuscenterets parkeringsplads tidligere har været brugt til gangbangs.

For syv år siden siden blev en natbetjent på stedet endda truet, da betjenten forsøgte at stoppe  de hoppende aktiviteter.

Som servicemeddelelse til interesserede, kan Newsbreak.dk videreformidle, at der som hovedregel er gang i et orgie, når der er fyldt med biler på rastepladsen efter afkørsel 58b på Fynske Motorvej.

Fakta

Nu kommer skovfogeden

Newsbreak.dk har forsøgt at inddrage Middelfart Kommune i rejsningen af skiltene. Først kontaktede redaktionen Vej og Park for at høre, om de ville stå for vedligehold af skiltene.

Her lød beskeden dog, at det er Naturpark Lillebælt, som står for at vedligeholde skilte i kommunens skove.

Naturpark Lillebælt vil dog ikke kommentere Newsbreak.dks skilte, men forsikrer derimod, at skovfogeden fjerner skiltene, da det ikke er tilladt at sætte skilte op i skoven uden kommunens tilladelse.

Det eneste Middelfart Kommune har at sige om sagen er:

– Skoven er for alle, og besøgende skal vise hensyn til hinanden, skriver sekretariatschef i Naturpark Lillebælt, Niels Ole Præstbro i en SMS.

Med rejsningen af de to skilte håber Newsbreak.dk, at kapacitetsproblemerne i Staurby Skov bliver udjævnet.

Newsbreak.dks chefredaktør Claus Jessen har skrevet en leder om problemerne. Den kan du læse her: Claus med kant – Bøsserne skal holde til højre

Se flere billeder i galleriet over denne artikel

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu