ANNONCE

Bil bragede gennem rude: -Var i chok

30. april 2021 13:16 | Af: Maiken Krongaard, mk@newsbreak.dk

"Der holder en bil i salonen," sagde den chokerede pige i telefonen. Hun var i gang med at gøre rent i frisørsalonen, da en 17-årig spritbilist smadrede ind gennem ruden

Se flere fotos i billedgalleriet herover

– Det var en vild oplevelse. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Vi har tit joket med, at sådan noget kunne ske, men vi forestillede os da ikke, at det rent faktisk ville ske i virkeligheden, fortæller Lotte Joan Petersen til Newsbreak.dk.

Torsdag aften smadrede en sort bil gennem ruden i frisørsalonen Hos Peter i Slagelse, hvor 44-årige Lotte Joan Petersen, som har arbejdet i salonen i hele 28 år, er butikschef.

En pige, som er ansat til at gøre rent Hos Peter, var til stede, da bilen kom bragende.

– Jeg tænker mest på min stakkels lille rengøringspige. Hun var i chok. Og det kan jeg godt forstå, for det må have været en frygtelig oplevelse.

– Hun ringede til sin mor og sagde: “Der holder en bil i salonen!”

Pigen fik lidt rifter fra flyvende glasskår, men hun er uskadt.

Glasskår over det hele

Det var efter lukketid, da bilen bragede gennem ruden.

Den 44-årige butikschef havde fået fri og modtog opkaldet om, hvad der var sket, omkring klokken 18. Det var et held, at ingen af de ansatte – udover rengøringsmedarbejderen – arbejdede over denne torsdag.

– Det syn, der mødte mig, da jeg kom, var glasskår over det hele, fortæller Lotte Joan Petersen, der er taknemmelig for, at der kun er tale om materielle skader:

– Gudskelov er ingen af mine medarbejdere kommet til skade. Det er det vigtigste for mig, understreger hun og tilføjer:

– Jeg tør slet ikke tænkte på, hvor galt det kunne være gået.

Bilisten tog flugten

Bilisten, som kørte bilen, valgte at stikke af fra stedet uden at give sig til kende.

– Det er sørgeligt, at nogen ikke kan finde ud af at køre ordentligt. Her på det seneste har man hørt meget om vanvidskørsel, påpeger Lotte Joan Petersen.

– Og så vælger personen så at flygte i stedet for at tage ansvaret for det, som vedkommende har gjort, fortsætter hun.

Åbner allerede igen i morgen

På trods af de slemme skader er frisørsalonen Hos Peter faktisk allerede klar til at åbne igen lørdag. Og efter lang tids nedlukning er det noget, som butikschefen sætter pris på.

– Jeg er glad for, at der kan komme kunder allerede fra i morgen, siger Lotte Joan Petersen og fortsætter:

– Medarbejdere fra skadeservice, som er en del af ejendommens forsikring, leverede en effektiv indsats. Der er allerede blevet ryddet op og sat plader for, der hvor ruden var, så det ikke trækker ind. Og radiatoren er blevet sat til igen. Der skal selvfølgelig en ny rude i på et tidspunkt.

Lotte Joan Petersen går ud fra, at omkostningerne bliver dækket. Enten af forsikringen eller af bilisten.

17-årig spritbilist anholdt og sigtet

Vagtchef Henrik Karlsen hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser til Newsbreak.dk, at de har fundet flugtbilisten.

En 17-årig dreng – som endnu ikke har erhvervet kørekort – er blevet anholdt og sigtet for spirituskørsel samt for ikke at have førerret.

Og formentlig får han også en erstatningssag på halsen.

Se flere fotos i billedgalleriet herover

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu