ANNONCE

Bil brød i brand med sovende fuld mand i Marielyst

29. juli 2012 15:00 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Bil brød i brand med sovende fuld mand i Marielyst
Billede mangler

En snorksovende mand med alkohol i blodet var natten til søndag ved at komme rigtigt galt af sted i feriebyen Marielyst på Falster.
Han blev fundet i sin bil på parkeringspladsen ved diskoteket Dr. Emils af fire tilfældigt forbipasserende, som slog alarm, fordi den 40-årige beruser sad slumrende bag rattet i sin bil, mens motoren kørte i tomgang for fulde omdrejninger.
De måtte sparke en siderude ind og redde ham ud af bilen, mens udstødningen var rødglødende og kabinen indhyllet i røg, fordi der var gået ild i rustbeskyttelsen under karosseriet.
Alle slap heldigvis uskadt fra episoden, hvor politiet blev tilkaldt ved 4-tiden.
– Manden har fået noget at drikke og lægger sig til at sove i sin bil, der holder på en parkeringsplads lige bag Dr. Emils, fortæller vagtchef John Andersen fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.
– Det kan være, at han fryser lidt, fordi han starter i hvert fald bilen. Men han sidder på førersædet og falder i søvn og får så trykket på speederen. Og så kører motoren med høje omdrejninger, tilføjer vagtchefen.
De fire forbipasserende – som alle er unge mennesker omkring de 20 år – undrede sig over optrinnet og tilkaldte en dørmand på diskoteket.
Bagefter vendte de tilbage til parkeringspladsen, hvor situationen var ved at eskalere.
– Udstødningen var rødglødende, og der var kommet lidt røg i kabinen. En af de unge får sparket sideruden ind og så hiver de ham ud. Men samtidigt med, at de får hevet ham ud og slukket motoren, går der ild under bilen, fortæller John Andersen.
Det var tilsyneladende det såkaldte tectyl, som bilen er behandlet med som rustbeskyttelse, der antændte branden. Men heldigvis for den 40-årig mand nåede situationen ikke at udvikle sig yderligere.
– De unge mennesker får fat i pølsemanden, som har en pulverslukker, og så får de slukket ilden, siger John Andersen.
/ritzau/
 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu