Bil fundet i havn- tilhører måske forsvundet drabssigtet

13. december 2018 19:00 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Ifølge politiet bliver bilen hævet fredag. Indtil da holder man kortene tæt ind til kroppen.

Sydøstjyllands Politi oplyser torsdag aften, der er fundet en bil i Kolding Havn.

“De nærmere omstændigheder er ved at blive undersøgt”, skriver politiet videre.

De omstændigheder kan vise sig at have betydning i en drabssag fra oktober 2017: Her blev en 61-årig kvinde fundet dræbt. Hendes mand, Bent Ovesen, var forsvundet. Han har siden været internationalt efterlyst gennem Interpol.

Senere blev den dengang 63-årige Bent Ovesen, in absentia (uden at være til stede. red.), sigtet for drabet på sin hustru, Aase Ovesen.

Bent og bil forsvundet

Ifølge JydskeVestkysten er bilen, der forsvandt med Bent Ovesen, af mærket Ford, og i forbindelse med efterlysningen af Bent Ovesen, blev også parrets bil, en Ford Mondeo, efterlyst.

Nu skal morgendagen vise, om det er den efterlyste bil.

Politiet holder tæt

JydskeVestkysten skriver, at bilen fundet på bunden af havnebassinet i Lystbådehavn Nord i Kolding.

Efterforskningsleder Frede Nissen fra Sydøstjyllands Politi vil ikke bekræfte, at der er tale om en Ford Mondeo med det registreringsnummer, som Bent Ovesens bil har.

– Det vil jeg ikke svare på. Jeg vil kun sige, at vi nu undersøger de nærmere omstændigheder, og at bilen bliver hævet, formentlig når det bliver lyst i morgen, siger Frede Nissen, siger han til JydskeVestkysten, der også skriver, at området på havnen er afspærret.

Levede et normalt og stille live

Bent og Aase Ovesen levede et tilsyneladende ganske normalt ægteskabeligt liv på en stille villavej i Kolding. Derfor slog det ned i lokalsamfundet som et lyn, da nyheden om, at Aase var fundet død i villaen på Christansøvej, og at handelsuddannede Bent Ovesen var forsvundet i sin bil, ramte danske medier.

31. oktober 2017 kunne politiet så endelig bekræfte teorien om, at den 61-årige var blevet dræbt. Det bekræftede en obduktion af hendes lig.

Newsbreak.dk har tidligere været i kontakt med beboere på villavejen, hvor parret tilsyneladende var et vellidt aktiv, men de var alle på daværende tidspunkt for berørt af tragedien til at udtale sig.

Dykkere sat ind

Politiet har flere gange ledt i vandet efter Bent Ovesen. I februar meddelte politiet i en pressemeddelelse, at det formodes, at Bent Ovesen efter drabet bevidst er kørt i Lillebælt og derved er druknet.

– Vi er ikke færdige i Lillebælt, så på et tidspunkt i fremtiden, når Søværnets skibe igen har tid, fortsætter vi eftersøgningen, sagde Frede Nissen dengang til Newsbreak.dk og afslørede ved samme lejlighed, der ikke blev fundet noget af afgørende betydning for sagen.

Det har torsdag ikke været muligt for Newsbreak.dk at få kontakt til Sydøstjyllands Politi. Det har derfor ikke været muligt at få svar på, om der var personer i bilen. JydskeVestkysten skriver dog, at dykkerne endnu ikke har været inde i bilens kabine.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu