Bil i brand: Bomberyddere tilkaldt

7. maj 2019 10:00 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Hærens Ammunitionsryddere tilkaldt efter bilbrand tidligt tirsdag.

Del:

En bilbrand har vakt opsigt i Københavns nordvestkvarter tirsdag morgen, for Hærens Ammunitionsryddere (EOD) – populært kaldt bomberyddere – har været på stedet for at undersøge forholdet, der dermed peger mod, at der ikke er tale om en almindelig brand.

I forbindelse med branden er den mørke bil af mærket BMW blevet deform, ses det tydeligt på billeder, som Newsbreak.dk har modtaget fra stedet.

Newsbreak.dk har flere gange forgæves forsøgt at indhente kommentarer hos Københavns Politis vagtchef. Hos Hovedstadens Beredskab kan den vagthavende operationschef dog bekræfte, at brandvæsenet i en times tid har været til brandslukning på Bygmestervej i Nordvest.

Det er dog udelukkende selve indsatsen for at slukke branden, som beredskabet kender til og udtaler sig omkring, hvorfor brandårsag og deslige skal kommenteres fra politiet, der jævnfør billeder fra stedet også har været der tirsdag morgen sammen med bomberydderne.

Ifølge brandvæsenet er meldingen om bilbrand nået brandstationen ved Tomsgården klokken 4.16 tirsdag. Ekstra Bladet har tirsdag haft held til at træffe den centrale vagtleder ved Københavns Politi, Henrik Sveistrup, der bekræfter, at bomberydderne har været tilkaldt.

– Det er grundet skaderne på bilen. Vi skal have klarlagt, om det er noget, branden har forårsaget, eller om det er andet, der har forårsaget, at bilen er blevet deformeret. Det er derfor, vi også har EOD ude og assistere vores teknikere, siger han til avisens hjemmeside.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu