Bil pløjede gennem Jettes have: Børnebørn skulle have sovet i legehus

30. april 2017 10:59 | Af: Matias Mortensen, mm@newsbreak.dk

En bil bragede søndag morgen af Ring 4 i Ballerup og smadrede sig vej gennem Jette Greens baghave.

Jette Green og hendes mand lå søndag morgen ved 06.30-tiden og sov i deres hus på Langekærvej i Ballerup, da en voldsom hændelse fandt sted i deres baghave.

En 20-årig mand bragede i en bil af Ring 4, gennem en glasafskærmning, og smadrede bogstaveligt talt med bilen ind i Jettes baghave. Den 20-årige mand er bragt til Rigshospitalets Traumecenter med kvæstelser, oplyser vagtchef ved Københavns Vestegns Politi Peter Grønbek til eb.dk.

Jette Green kom ud i haven kort efter ulykken, da ægteparrets hund vækkede sine ejere efter at have fornemmet, at der var sket noget usædvanligt. Og det var et besynderligt syn, der mødte Jette Green, da hun trådte udenfor.

– Det vrimler med mennesker i haven, og der ligger et bilvrag helt inde på grunden, siger hun.

Der ligger en Falck-station lige ved siden af huset, og reddere derfra var nogle af de første personer, der var kommet frem til ulykkesstedet.

Ifølge vagtchef Peter Grønbek har bilisten, der sandsynligvis har kørt for stærkt, af endnu ukendte grunde mistet kontrollen over sin BMW 320 og har smadret igennem en glasfacade, over en jordvold og er altså først blevet stoppet langt inde på Jette Greens grund, hvor den ramponerede bil endte med at ligge på siden tæt på et lille legehus.

Vragdele overalt

Jette Green fortæller til Newsbreak.dk, at der er store ødelæggelser i hele haven.

– Der er vragdele overalt her, og reservehjulet er fløjet helt ind til vores næste nabo, siger hun.

Flere frugttræer er blevet pløjet ned, en havebænk er blevet slået til pindebrænde, der hænger en jakke højt oppe i et træ, og selv på toppen af flagstangen er der sket en skade ved ulykken, beretter Jette Green, der er stærkt påvirket af den voldsomme oplevelse.

– Det er temmelig rystende. Jeg tror, det varer lang tid, før vi kommer ned igen ovenpå det her, siger hun.

Politiet skal nu undersøge ulykken, og så skal bilen ud af haven igen.

– Det er noget med, at vi skal have fat i et par entreprenørselskaber. Det er ikke bare lige til at få fjernet bilen, siger vagtchef Peter Grønbek til eb.dk.

Børnebørn skulle have sovet i legehus

Ifølge Jette Green og Newsbreak.dk’s fotograf på stedet, ser det ud som om, at bilen har fløjet et langt stykke gennem luften fra jordvolden og ind i haven.

– Den må have kørt vildt stærkt, konstaterer Jette Green.

Hun kan ikke lade være med at gruble over, at hun sammen med manden havde planlagt at skulle ud at lave havearbejde i dag.

– Hvis det var sket en time senere, så havde vi måske stået lige der, hvor bilen ramte.

Blot i går, lørdag, var ægteparrets børnebørn på besøg, og de gik og legede i haven ved det legehus, hvor bilen endte lige ved siden af.

– Jeg havde lovet dem at, at de en gang kunne komme til at sove ude i det legehus, men det er jeg ikke sikker på, at jeg tør nu, selvom jeg godt ved, at det er sådan noget der sker “once in a lifetime”, siger Jette Green.

 

 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu