ANNONCE

Bil ramt af tog: Chaufføren havde for travlt

22. august 2019 14:13 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Bilisten, der onsdag formiddag blev ramt af et Lokaltog på Sjælland, havde ifølge eget udsagn ... travlt.

Midt- og Vestsjællands Politi har nu kortlagt, hvad pokker gik galt onsdag formiddag, da en bilist blev påkørt af et tog på lokalbanen ved jernbaneoverskæringen på Møllegårds Allé i Nykøbing Sjælland, som ligger mellem Nyled Station og Nykøbing Station.

Ingen kom til skade i uheldet, der skete klokken 09.39, men som Newsbreak.dk kunne berette onsdag fik bilen dog omfattende skader af mødet med toget. I toget sad 10 passagerer og en lokomotivfører. Ingen af de 11 kom til skade.

– Personbilen har påkørt bommene, og så er bilen blevet påkørt af toget, lød forklaringen fra Camilla Schouw Broholm, Midt- og Vestsjællands Politi, da Newsbreak.dk omtalte uheldet onsdag. Nu viser det sig dog – efter afhøring af den 75-årige bilist – at det ikke helt hænger sådan sammen.

I sin døgnrapport skriver politiet nemlig, at bilisten havde valgt at køre zig-zag mellem bommene for at komme over på den anden side af skinnerne. I den forbindelse kom toget kørende. Det medførte skrammer på toget, større skader på bilen og skade på bommene.

Efter at en lokal banevagt havde godkendt, at bommene fortsat var funktionsdygtige, fik politiet afhørt den 75-årige. Han forklarede sin vanvittige beslutning.

Politiet skriver: “Føreren af bilen erkendte, at han var blevet utålmodig, da han havde holdt længe og ventet på at bommene skulle gå op. Politiet optog rapport i sagen for at klarlægge omstændighederne. Den 75-årige kan forvente at høre mere fra politiet, når undersøgelserne er færdige”.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu