Bilbombe i Syrien dræber mindst 30 mennesker

22. januar 2013 00:29 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Bilbombe i Syrien dræber mindst 30 mennesker
Billede mangler

En selvmordsbilbombe i det centrale Syrien har dræbt mindst 30 mennesker. Der meldes samtidig om døde i et separat angreb i hovedstaden Damaskus.

 

Selvmordsbilbomben var rettet mod en bygning i hjertet af Salmiyeh, der anvendes af militssoldater, der støtter det syriske regime, og efterlader en række dræbte og sårede.

En anden kraftig eksplosion med dødelig udgang blev også rapporteret i et af Damaskus’ velhavende kvarterer mandag. Her kendes det endelige dødstal endnu ikke.

Syriens opposition, Den Syriske National Koalition, opgav mandag foreløbigt at nå til enighed om dannelsen af en overgangsregering, der kan styre landet efter præsident Bashar al-Assad, oplyser Reuters.

Lederne i oppositionen er samlet i Istanbul og har ifølge en erklæring nu nedsat en komité på fem mand, der inden 10 dage skal komme med forslag til sammensætningen af en regering.

Ligeledes mandag sendte Rusland to fly til Beirut i Libanon for at evakuere mere end 100 russiske statsborgere fra krigen i nabolandet Syrien.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu