ANNONCE

Bilejer sparket i hovedet: Påtalte idioti

21. maj 2020 18:11 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk og Ritzau Info

Dommer har valgt at fængsle en 18-årig mand efter voldsepisode i Rudkøbing.

Bilejer sparket i hovedet: Påtalte idioti
Nu er den unge mand fængslet. Genrefoto: Elo Christoffersen.

En hændelse på Langeland har ført til, at en ung mand er blevet anholdt og sigtet for særlig farlig vold, oplyser politiet.

Onsdag aften opdagede en ejer af en bil i Rudkøbing, at nogle unge var trådt op på hans bil. Men da han påtalte det, reagerede de voldeligt, oplyser vagtchefen ved Fyns Politi.

De tildelte ham ifølge politiet slag og spark. Og da en anden mand kom til, blev han ifølge politiet udsat for et lignende angreb.

Fakta

Straffeloven § 245

§ 245: Den, som udøver et legemsangreb af særligt rå, brutal eller farlig karakter eller gør sig skyldig i mishandling, straffes med fængsel indtil 6 år. Har et sådant legemsangreb haft betydelig skade på legeme eller helbred til følge, skal dette betragtes som en særligt skærpende omstændighed.

Stk. 2. Den, som uden for de i stk. 1 nævnte tilfælde tilføjer en anden person skade på legeme eller helbred, straffes med fængsel indtil 6 år.

Det lykkedes for politiet at foretage to anholdelser i sagen. Den ene, en 16-årig dreng, er blevet løsladt efter afhøring hos politiet, mens en ung på 18 år torsdag er blevet stillet for en dommer i Retten i Svendborg.

Efter begæring fra anklagemyndigheden har dommeren bestemt, at den 18-årige mand skal varetægtsfængsles, oplyser vagtchefen hos Fyns Politi.

Sigtelsen drejer sig om vold af særlig farlig karakter. Det skyldes, at der ifølge politiet blev foretaget spark mod hovedet.

Fyns Politi leder torsdag efter en tredje ung i sagen.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu