ANNONCE

Bilen knust i dødsulykke

27. januar 2021 15:41 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Politiet bekræfter onsdag, at det var særdeles omfangsrige skader

Bilen knust i dødsulykke
En 20-årig mand blev dræbt i ulykken, og lastbilchaufføren er fløjet med helikopter til Odense Universitetshospital. Foto: René Lind Gammelmark

En 20-årig mand fra Grindsted blev tirsdag aften dræbt i en uhyggelig ulykke på Tingvejen ved Agerbæk. Her kørte han i sin personbil frontalt sammen med en modkørende lastbil. Det fortalte Syd- og Sønderjyllands Politi til Newsbreak.dk.

Ifølge de oplysninger, Newsbreak fik fra ulykkesstedet, skete ulykken ved, at personbilen kom over i modsat vejbane, og da lastbilen forsøgte at undvige, endte den med nærmest at køre direkte over den lille personbil.

Onsdag bekræfter det lokale politi overfor JydskeVestkysten, at den 20-årige mands bil – en VW Up! – var fuldstændig knust. Faktisk så voldsomt ødelagt, at personen, der anmeldte ulykken, kunne oplyse, at det ikke var muligt, at den 20-årige var i live.

Det skriver jv.dk.

Lastbilen blev kørt af 62-årig mand fra Vejen, og han blev ifølge vagtchef Erik Lindholdt fløjet til Odense Universitetshospital med helikopter. Det sagde han til Newsbreak.dk tirsdag aften. Hans tilstand var ikke kritisk.

En bilinspektør har været på plads, som det er kutyme ved alvorlige ulykker, men det er endnu uklart, hvad der direkte har ledt til ulykken. Sikkert er det dog, at den 20-åriges lille bil kom over i den modsatrettede vejbane.

Den 20-årige mand kørte i retning mod Esbjerg, mens lastbilen kørte mod Grindsted.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu