ANNONCE

Bilist efterlyses efter dødsulykke

23. oktober 2020 15:58 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Det skete en tidligt lørdag morgen.

Bilist efterlyses efter dødsulykke
Politiet søger lige nu et specifikt vidne i en dødsulykke. Foto: Local Eyes.

Midt- og Vestsjællands Politi vil gerne i kontakt med en mandlig bilist, som var til stede kort efter en ulykke lørdag den 17. oktober, hvor en bilist klokken cirka 06.55 påkørte et plankeværk, så en kvindelig passager i bilen døde som følge af sine alvorlige kvæstelser.

Se mere video hos Local Eyes.

Den efterlyste bilist, der var vidne til uheldet, kørte ad Sorøvej mod syd og kørte ifølge øvrige vidneforklaringer hen over dele fra det påkørte plankeværk.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i sin døgnrapport.

Bilisten kørte i en sølvfarvet bil med LED-forlygter og standsede efterfølgende ved den forulykkede bil, hvorefter den efterlyste bilist talte kortvarigt med føreren af den forulykkede bil.

Herefter fortsatte den efterlyste bilist sin kørsel, da andre tililende kom personerne til undsætning, efter at de havde slået alarm.

Bilisten fortsatte sin kørsel videre i sydlig retning, idet han efter vidners opfattelse måske skulle møde på arbejde.

“Bilisten bedes henvende sig til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 114 med henblik på afhøring til sagen”, skriver politiet.

Stjålet bil

Kvinden var passager i en bil, der blev ført af en 30-årig mand. Føreren af bilen blev fløjet til Rigshospitalet i helikopter. Ifølge politiet er han ikke kommet alvorligt til skade.

Senere vidste det sig, at bilen forud for ulykken var meldt stjålet. Det skrev Sjællandske.

Bilen, en Renault var meldt stjålet i Frederikssund fredag formiddag. Både kvinden og manden var fra Nordsjællands-området.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu