ANNONCE

Bilist med hash i lommen i vild forklaring

9. januar 2019 20:43 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

En 21-årig mand kan nu se frem til flere sigtelser.

Bilist med hash i lommen i vild forklaring
En mand blev stoppet af Østjyllands Politi, men herfra ændrede alt sig. Foto: Colourbox

En ung mand på 21 år forsøgte tirsdag at narre politiet. Han blev klokken 17.47 stoppet af Østjyllands Politi på Kongsvang Allé i centrum af Aarhus. Her kom manden kørende i en varebil, men herfra ændrede alt sig.

Manden virkede påvirket, hvorfor politiet stoppede bilen, fremgår det af politiets døgnrapport. Her blev den 21-årige fører af bilen sigtet for narkokørsel. Manden oplyste navn og personnummer, men sagde samtidig, at han havde glemt sit kørekort.

En tur på stationen

I mandens lomme gjorde politiet et fund af en klump hash, som han nægtede kendskab til. Det var nemlig ikke hans bukser, men blot nogle han havde lånt.

Politiet valgte, at den 21-årige skulle med på stationen, men herfra tager historien fart. Politiet spurgte endnu engang til mandens identitet, men denne gang erkendte manden, at han havde opgivet et falskt navn, da politiet spurgte første gang.

Det viste sig nemlig, at manden slet ikke havde noget kørekort. Det betyder, at manden er sigtet for narkokørsel, besiddelse af stoffer, opgivelse af falsk navn og afslutningsvis modtog manden også en sigtelse for at køre uden førerret.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu