ANNONCE

Bilist med trailer overhalede: 37-årig kvæstet

21. august 2019 12:50 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Tirsdag aften kørte en bil med trailer sammen med en modkørende bil. Nu fremgår det, at ulykken skete i forbindelse med en overhaling.

Det var en voldsom ulykke, da der tirsdag aften var to biler – to personbiler, hvor det ene havde en trailer fastspændt – involveret i et ulykke på Roskildevej. Da uheldet skete kunne Midt- og Vestsjællands Politi ikke fortælle hvad, der forårsagede uheldet.

Men efter en længere efterforskning med bilinspektør på ulykkesstedet er det kommet frem, at det var i en overhaling, at ulykken skete.

Det fremgår af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Overhalede med trailer på

En 70-årig mand fra Aarhus var på vej mod nordøst på Roskildevej ved Ringsted, da han foretager en overhaling af en række biler. I forbindelse med overhalingen rammer den 70-årige en modkørende bil med en 37-årig mand fra Jyllinge bag rattet.

Den 37-åriges bil blev kørt af vejen, hvor den rullede rundt og endte på taget.

Indledende var det også politiets teori, at ulykken var sket ved en overhaling, men på daværende tidspunkt kunne det ikke bekræftes.

Fører skadet

Føreren af den modkørende bil var fastklemt i bilen, og måtte reddes ud.

– Han blev klippet fri og fløjet med helikopter til Rigshospitalet, sagde Sonny Bonde til Newsbreak.dk tirsdag, da ulykken skete.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Den 37-årige blev alvorligt skadet på underkroppen, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi. Men hans tilstand er nu stabil, og skaden er komprimeret til kun at dreje sig om lysken.

Desuden blev to passagerer fra den 70-åriges bil også kørt på hospitalet, men der er ifølge politiet ikke meldinger om alvorlig tilskadekomst.

Vej spærret

Midt- og Vestsjællands Politi spærrede vejen, hvor ulykken skete, i flere timer tirsdag aften. Mestendels for at give bilinspektøren arbejdsro.

Det var først efter klokken 20.00, der igen var frit for bilisterne på den del af Roskildevej.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu