ANNONCE

Biljagt gennem byen med 100 km/t

13. april 2020 18:58 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Biljagt endte med påkørsel - gik simpelthen for stærkt.

Københavns Politi vurderede mandag eftermiddag, at en biljagt ganske enkelt foregik ved så høj hastighed gennem Frederiksberg, at det ville være uforsvarligt at fortsætte. Derfor kørte en politibil direkte ud foran den flygtende bil, fortæller vagthavende Henrik Sveistrup til Newsbreak.dk.

Det fik den til at standse, og politiet kunne således anholde to personer, der befandt sig i den pågældende bil af mærket BMW. I forbindelse med standsningen blev altså politibilen samt en anden bil ramt af BMW’en.

Begge de to led materielle skader, og politibilen måtte køre fra stedet på et fejeblad. Ingen kom dog ifølge Sveistrup til skade. Hverken de flygtende – eller hans kolleger ude i felten. Selve standsningen fandt sted i krydset Godthåbsvej og Ndr. Fasanvej på Frederiksberg.

– Inden da havde vi jagtet dem i nogle minutter rundt ad små gader på Frederiksberg, og det gik simpelthen alt for stærkt, siger den vagthavende mandag aften. De to unge mænd blev anholdt klokken 15.59.

Kort tid forinden ringede en borger til politiet og anmeldte, at vedkommendes bil var blevet stjålet i Brønshøj. Det var selv samme bil, en patrulje fik øje på på Frederiksberg og valgte at forsøge at bringe den til standsning.

Med over 100 kilometer i timen rundt i byen, tog patruljen beslutningen om, at det var for farligt – på trods af, at gaderne generelt er mere affolket end normalt.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu