ANNONCE

Fire år med Donald Trump i Det Hvide Hus

20. januar 2021 17:43 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk og Ritzau Info

Donald Trumps tid som præsident har budt på lidt af hvert. Se billeder fra flere store øjeblikke her.

Donald Trump har onsdag for sidste gang forladt Det Hvide Hus som USA’s præsident, før Joe Biden overtager embedet. Trumps fire år som præsident er ikke gået stille af sig og har blandt andet budt på masser af vælgermøder, et møde med Nordkoreas leder og en tumultarisk afslutning.

Se Ritzaus udvalgte billeder fra Trumps fire år i Det Hvide Hus i galleriet over artiklen.

Præsident Donald Trump sagde i en afskedstale på Joint Airbase Andrews i delstaten Maryland, at han vil komme tilbage “på en eller anden måde”, og at det vil ske “snart”.

– Det har været fantastiske fire år. I har været fantastiske, det har været et privilegium at være jeres præsident, sagde Trump til en gruppe medarbejdere, tilhængere og familiemedlemmer, der var samlet for at tage afsked med ham.

– Vi har opnået så meget sammen. Jeg vil altid kæmpe for jer, lyder det fra den afgående præsident. Vi elsker jer. Vi kommer tilbage på en eller anden måde. Hav et godt liv. Vi ses snart, afsluttede Trump, før han forlader scenen.

Trump nævnte ikke med navn sin efterfølger på posten, Joe Biden. Men han noterede dog, at han ønsker den nye regering “held og lykke og stor succes”. Kort efter talen lettede præsidentens fly, Air Force One, med præsident Trump og hans hustru, Melania Trump, om bord.

De flyver til Trumps golfresort Mar-a-Lago i Florida. Her vil de efter planen være fremme, når Biden bliver taget i ed klokken 18 dansk tid i Washington D.C. Det er første gang i over 150 år, at en afgående amerikansk præsident ikke deltager ved sin efterfølgers indsættelse.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu