ANNONCE

Billist angrebet med økse på Nørrebro

17. februar 2012 22:55 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Billist angrebet med økse på Nørrebro
Billede mangler

Fem til otte gerningsmænd gik fredag aften løs på en bil på Nørrebro i København.
 
Her stoppede de en mand i sin bil i krydset mellem Rantzausgade, Borups Allé og Jagtvej, hvorefter de går amok med en økse. Det skriver Politiken.
 
“Den ene af de fem til otte gerningsmænd knuser bagruden og begge sideruder med en økse. Han forsøger også flere gange at slå ud efter manden, som dog undviger,” siger efterforskningsleder ved Københavns Politi, Kristian Aaskov, til politiken.dk.
 
Manden blev revet ud af bilen og fik tildelt et spark, men i kampen hede lykkedes det for ham af flygte. Ifølge politiet er den forurettede uforstående overfor, hvorfor han skulle overfaldes med en økse.
 
“Vi har afhørt manden, som siger, at han ikke har noget udestående med nogen. Kort inden overfaldet bemærkede han, at mændene kiggede mærkeligt på ham fra en anden bil, men han ved ikke, hvem de er,” siger Kristian Aaskov til avisen.
 
Et øjenvidne, som politiken.dk har talt med, siger, at overfaldet kun tog 30 sekunder.
“Da vi ankommer til stedet, er gerningsmændene nået at slippe væk i en ældre Mercedes, en Citröen C5 og en Toyota,” siger Kristian Aaskov om overfaldet.
 
Københavns Politi undersøger nu, hvem bilernes ejere er.
 
Efterforskningslederen fortæller, at den forurettede mand ingen relationer til bandemiljøet, men han er dog kendt af politiet i forvejen for mindre lovovertrædelser. Han slap fra overfaldet med en forslået hånd og skrammer på knæet, men er meget rystet.
Kilde: Politiken
 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu