ANNONCE

Bilmesse: Fart og adrenalin for et godt formål

23. oktober 2011 11:00 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Bilmesse: Fart og adrenalin for et godt formål
Billede mangler

 
De er drengerøve, blærerøve og passionerede fartelskere. Kørerne fra Sportscar Event har fuld kontrol over deres lækre sportsbiler og byder besøgende indenfor til et adrenalinkick på en kørebane bag MCH Messecenter Herning i disse dage.
 
Svinget på racerbanen bag MCH Messecenter Herning nærmer sig. Speedometeret viser stadig over 200 kilometer i timen. Køreren og ejeren af den orange Porsche 911 GT3 holder øjnene på banen og smiler et smigrende drengerøvssmil.
 
Han elsker det – farten, lyden, adrenalinen og nok også lidt synet af den halvskræmte og nervøst grinende passager. Måske får mænd skyld for at de ikke kan multitaske, men det kan mændene fra Sportscar Event.
 
Porschen glider rundt i svinget, chaufføren trækker i bremsen, speeder op, retter ind og trods det tøsede skrig fra journalisten, der er passager, er der fuld kontrol hele vejen rundt i 90-graderssvinget.
 
Sportscar Event har eksisteret i 11 år, og der har aldrig været nogen personskade, når kørerne har Haft gæster med i kabinen. Arrangementet er 100 procent frivilligt, og kørerne betaler selv for nedslidte dæk og vedligeholdelse af bilerne. Til gengæld får de lov til at vise sportsbilerne og deres kunnen frem og køre penge ind til et velgørende formål. Overskuddet fra de turer passagererne køber går nemlig til Børnecancerfonden.
 
– Formålet in mente gør det værd at bruge sene aftentimer i garagen for at arbejde på bilen, siger Michael Gadeberg, vis åbne AC Cobra er en af de 35 biler der kan prøves på Biler for Alle, og fortsætter:
– For os er det jo fornøjelse at komme ud og vise, hvad bilerne kan yde, give passagererne en oplevelse og samle penge, der kan hjælpe andre.
 
Udvalget af sportsbiler er bredt og under Biler for Alle kan besøgende for første gang på dansk grund prøve McLarens nye superbil, MP2-12C, som kører 15 ture per dag under messen.
Priserne for en tur i bilerne varierer fra 200 til 1.500 kroner.
 
Sidste dag med mulighed for at få en tur i en af de lækre øser på Biler for Alle er i dag. søndag den 23. oktober fra 10-18 i MCH Messecenter Hernings Hal C.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu