Bitter strid ?fortsætter

27. februar 2013 21:35 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Bitter strid ?fortsætter
Billede mangler

De var rasende i KIF Kolding København.

 

Holdet havde lige leveret klubbens hidtil største præstation ved at slå tyske Rhein-Neckar Löwen, men næste dag blev en intern e-mail fra Jørgen Lildballe, KIFs hovedforenings formand, lækket til pressen, og så fik dagen et helt andet fokus.

Mailen indeholdt en sønderlemmende kritik af direktør i KIF Håndbold Elite A/S, Jens Boesen, som skulle have overfuset direktør for KIF Drift, Per Bertelsen, så groft, at Boesen ikke længere må tale til Kolding-hallernes driftspersonale.

Et elendigt samarbejdsklima og vigtigst af alt en økonomisk strid truer nu med at tvinge KIF Kolding København ud af Kolding-hallerne – og måske helt ud af byen.

»Det er et groft personangreb på Jens Boesen,« siger en kilde tæt på KIF Elite til Berlingske.

»Men det kommer egentlig ikke bag på mig. Der har været mange spændinger mellem hovedforeningen og eliteselskabet lige siden begyndelsen i sommer,« fortæller kilden.

Ifølge Berlingskes oplysninger afviklede bestyrelsen i KIFs elitehåndboldselskab telefonmøde tirsdag aften og besluttede sig for i en skrivelse til hovedforeningen at bakke fuldstændigt op om direktør Jens Boesen.

Hverken Jon Stefansson eller de øvrige bestyrelsesmedlemmer ønsker at kommentere på den verserende sag – hverken den økonomiske eller den om Jens Boesen.

»Vi lavede for længe siden en aftale ved borgmesteren om, at KIFs anliggender klarer man uden om pressen. Og den har jeg tænkt mig at overholde,« siger Jon Stefansson.

Hovedforeningens formand Jørgen Lildballe skrev i den lækkede mail, at KIF Elite ikke overholder indgåede aftaler og konstant er bagud med betalingerne.

Brød igen kontrakten

Det er en konflikt om noget så banalt som mad, der er grobund for en stor del af uenigheden.

I aftes brød selskabet bag KIF Kolding København for anden gang på 11 dage kontrakten med driftsselskabet bag Kolding-hallerne, skriver JydskeVestkysten.

Det skete, fordi KIF købte mad udefra til sine VIP-gæster til kampen mod Ribe/Esbjerg, selvom KIF er kontraktligt forpligtet til at købe mad gennem driftselskabets cafeteria i Kolding-hallerne.

Dermed fortsætter kollisionskursen i Kolding. Hovedforeningens formand, Jørgen Lildballe, fastslog i mailen, at det ville få »alvorlige konsekvenser«, hvis ikke KIF begyndte at makke ret i blandt andet spørgsmålet om bespisning.

Ifølge Berlingskes kilder består den oprindelige strid, der førte til vredesudbruddet fra Jens Boesen i, at Per Bertelsen fra KIF Drift først havde accepteret, at klubben bestilte mad udefra til kampen mod Tatran Presov i EHF Cup’en 17. februar, men senere skiftede mening.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu