Bitterfissen Bethany lukker bloggen

14. maj 2012 22:02 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Bitterfissen Bethany lukker bloggen
Billede mangler

Den tidligere så hemmelige blogger Bitterfissen Bethany alias Jeanett Veronica Hindberg, stopper sin blog – hun er kørt træt.
 
Det var længe omgærdet af stor mustik hvem bloggeren bag aliaset Bitterfissen Bethany var. Men det afslørede hun selv tidligere i år.
 
Nu er Jeanett Veronica Hindberg, som er Bitterfissen Bethanys rigtige navn imidlertid blevet trær af at blogge og har meldt ud, at det nu er slut med bloggen.
”Grødhoveder. Vi har fandme haft det sjovt på andres bekostning. Den ros skal jeg ha’. Men nu er Bethany (den mest interessante blogger Danmark nogensinde har set) træt. I har nok bemærket, at indlæggene er blevet færre. Jeg har hverken tid, lyst eller overskud til bloggen mere. Det kræver alligevel sin Bitterfisse at underholde pøblen – når I nu ikke kan finde ud af det på egen hånd. Og jeg har smøget skåneærmerne op – det har jeg. Ofret mig. Og skrevet al min galde ud med fantastisk pen.”, skriver hun og fortsætter:
 
”Men nu er jeg løbet tør for blæk. Og meninger. End ikke den Kernesyge Ninkakusse kan få mine hæmorider til at bløde mere. Og så ved man, at det er tid at sige farvel. Så det gør jeg. Med bitterheden i behold og Abyssen sjaskvåd og villig.
Jeanett Veronica Hindberg lover dog, at hun stadig i ny og næ vil skrive på facebook.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu