Bjarne Riis dropper Nicki Sørensen til Tour de France

28. februar 2013 21:08 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Bjarne Riis dropper Nicki Sørensen til Tour de France
Billede mangler

Sommerens Tour de France bliver uden deltagelse af den danske rytter Nicki Sørensen.

 

Sådan ser det i hvert fald ud, forklarer han selv over for Ekstra Bladet.

– Det ligger ikke i kortene, at jeg skal køre Tour de France, og alene det, at jeg skal køre Giro, fortæller mig, at jeg ikke skal køre Tour, siger Nicki Sørensen, der som 37-årig er en af de ældste på holdkortet.

Nicki Sørensen indrømmer, at alderen efterhånden begynder at få en større og større betydning for hans præstationer på cyklen, selv om han gerne ville være med i det prestigefyldte løb i Frankrig. 

– Det er Bjarnes beslutning, for jeg ville ikke sige nej til at køre Tour de France, hvis jeg fik chancen. Men de seneste to år har jeg godt nok tænkt på, at det næsten er for hårdt at køre Tour, så jeg har det egentlig okay med at være ude i år, forklarer han.

– Men lad os nu se, hvad tiden bringer. Jeg har før været dømt ude af et Tour de France, som jeg så alligevel har kørt.  Skulle det ende med, at Nicki Sørensen bliver fravalgt af Bjarne Riis, vil hans danske rekordliste over deltagelser i Tour de France forblive på ti. 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu