Per Bjerregaard trækker sig fra Brøndby IF-bestyrelse

21. juli 2012 20:29 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Per Bjerregaard trækker sig fra Brøndby IF-bestyrelse
Billede mangler

Per Bjerregaard trækker sig med øjeblikkelig virkning som bestyrelsesformand for Brøndby IF – en post han har bestridt i næsten 40 år.

Siden 1973 har Per Bjerregaard som formand for bestyrelsen i Brøndby IF været ”Mr. Brøndby”. Men nu er det slut. Lørdag meddelte Per Bjerregaard, at han med øjeblikkelig virkning forlader både formandsposten og bestyrelsen i Brøndby IF.

“Jeg har valgt at udtræde af bestyrel­sen i Brøndbyernes IF Fodbold A/S med øjeblikkelig virkning. Der har gennem flere år været en hel del uro om min person i medierne med forskellige rygter og myter. Det har naturligvis haft en meget uheldig påvirkning på mangt og meget i Brøndby IF,” siger Per Bjerregaard i en pressemeddelelse og fortsætter:

“Der er i høj grad brug for arbejdsro i Brøndby IF i denne tid. Derfor håber og tror jeg på, at min fratræden kan være medvirkende til, at klubbens ledelse får den fornødne og fortjente arbejdsro, så vi snart igen kan se Brøndby IF helt til tops i dansk fodbold.”

Bestyrelsen i Brøndby IF har efterfølgende konstitueret sig med Sten Lerche som formand og Benny Winther som næstformand.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu