Bjur klar til at handle midtbanespiller

7. februar 2013 12:21 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Bjur klar til at handle midtbanespiller
Billede mangler

Transfervinduet lukkede før Brøndby kom på plads med en økonomisk redningsplan. Derfor er sportschef Ole Bjurs arbejdsvilkår ikke gjort lettere, når det kommer til eventuelle forstærkninger.

Brøndby kan stadig tilknytte spillere, der stod uden kontrakt, da transfervinduet lukkede og stadig er arbejdsløse, men for andre spillere blev døren lukket i ved starten af februar. Især på den centrale midtbane har Ole Bjur luftet ønske om nyt blod.

– Jeg holder øje med markedet, og dukker der en kvalitets-midtbanespiller op til rimelige penge, så ser vi på det, siger Ole Bjur til sporten.dk.

Men det er ikke et must, forklarer han.

– Som udgangspunkt forventer jeg ikke, at der kommer til at ske noget. Bortset fra Mike, så er jeg meget tilfreds med, at truppen er intakt, og det er de spillere, vi har nu, som jeg forventer vil sørge for, vi overlever i Superligaen.

Brøndby ligger sidst i ligaen, men Ole Bjur er fortrøstningsfuld.

– Jeg forventer, at kampene i foråret bliver lige så tætte som i efteråret, og så skal det være op til os, at sørge for, de falder ud til vores fordel. Det har jeg stor tillid til, at vi kan gøre, når vi spiller op til vores bedste.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu