BK Trekanten KIFs ligahold klar til ny sæson

6. september 2017 17:05 | Af: Elo Christoffersen, ec@newsbreak.dk

I den kommende weekend tager Bowlingklubben Trekanten KIFs damer og herrer hul på sæsonen 2017/18.

BK Trekanten KIFs ligahold klar til ny sæson
BK Trekanten KIFs landsholdsspiller Anders Lousdal er klar til at tage fat på sæsonen 2017/2018 i weekenden. Pressefoto.

Det er en sæson, som på forhånd tegner mere end spændende. Damerne skal forsøge at bytte sidste sæsons sølvmedaljer ud med guld, og herrerne skal forsvare deres DM-titel.

Damerne starter med nogle svære udebanekamp; lørdag mod sidste års nr. 5, Enghaven, fra Vejle. Det bliver med en debutant, den tidligere individuelle verdensmester, Mai Ginge fra Horsens, på Kolding-holdet.

Holdet består endvidere af landsholdspigerne Maria Stampe og Sascha Wedel samt Pernille Rasmussen, Nadia Jepsen, Helene Andersen og Rikke Qwist.

Søndag drager holdet afsted til udebanekamp mod sidste års nr. 4, RBK 90 fra Randers, som BK Trekanten KIF sidste år besejrede i semifinalen i slutspillet.

– Der er således lagt op til to topbrag fra starten af sæsonen, som tegner særdeles spændende, selv om sidste års DM-vinder, Stars And Strikes, Horsens, ikke deltager i ligaen i denne sæson, lyder det fra holdleder Hannah Møller Buchwald.

Klar til endnu et titelforsvar

BK Trekanten KIFs herrer starter lørdag ude med en kamp mod Sisu fra Rødovre og søndag med en udebanekamp mod Enghaven fra Vejle.

Det er kampe mod to tidligere midterhold, men som traditionelt er meget stærke på hjemmebane, hvorfor der også her er lagt op til nogle spændende kampe.

Holdet består begge dage af landsholdsspillerne, Mik Stampe, Thomas Larsen og Anders Lousdal samt Steffen Tang-Petersen, som sidste år vandt tre danske mesterskaber for BK Trekanten og Jan Andersen, som ligesom de øvrige koldingensere, var en af spillerne på mesterskabsholdet sidste sæson.

På Kolding-holdet er der debut til Mikkel Brus Sørensen, der tidligere spillede i Brasilia fra Odense.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu