Blachman om X Factor: Lad Sveinur vinde hele lortet

12. marts 2012 20:01 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Blachman om X Factor: Lad Sveinur vinde hele lortet
Billede mangler

Det handler om musikken og ikke konkurrencen, når Thomas Blachman agerer dommer i X Factor. Det har han gang på gang pointeret gennem flere sæsoner af DR’s store seer-succes.
 
Derfor kan det heller ikke undre, at netop Thomas Blachman har noget på hjerte før finalen i årets X Factor. Og som altid komemr det direkte fra hjertet uden nogen som helst form for filter, når Thomas Blachman får en mikrofon for munden.
 
”Hvis jeg kunne bestemme, så ville jeg bede Ida og Morten Benjamin om at skride i morgen. Lige nu er de bedre stillet uden X Factor”, siger Thomas Blachman til eb.dk og fortsætter:
”De var bedre, da de kom i forhold til det, som de står og leverer nu. Så hardcore er det. Så lad bare Sveinur vinde hele lortet. Who Cares.”
 
Blachman er stadig rystet over, at han nu står uden deltagere efter Jean Michel inden fredagens program forlod showet – men han er ifølge hams elv ingen dårlig taber:
”Jean Michel og Nicoline Simone simpelthen for gode til at vinde X Factor. De hører mere til ude i den virkelig verden”.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu