ANNONCE

Blærede sig med svindel og blev anholdt

18. oktober 2020 21:37 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Han er mistænkt for svindel for millioner af kroner.

Blærede sig med svindel og blev anholdt
Svindelnummeret gik angiveligt ud på at få udbetalt penge via kreditkort. Genrefoto.

Rapperen Nuke Bizzle, hvis rigtige navn er Fontrell Antonio Baines, er i klammeri med loven grundet indholdet i en raptekst.

NBC Los Angeles skriver, at Nuke Bizzle i en musikvideo rappede om, at han var blevet rig på at svindle med offentlig understøttelse er mistænkt for … at svindle med offentlig understøttelse.

Ifølge NBC Los Angeles blev Fontrell Antonio Baines  anholdt fredag og sigtet for svindel for mere end 7 millioner kroner.

Fontrell Antonio Baines risikerer 22 år i fængsel, hvis han bliver dømt i sagen, hvor han er sigtet for at udnytte en understøttelse, der er sat i verden for at hjælpe selvstændige.

Et omfattende svindelnummer

NBC Los Angeles beskriver et omfattende svindelnummer, hvor Fontrell Antonio Baines angiveligt har fået udstedt kreditkort til personer, der havde fået deres identiteter stjålet til formålet, og som intet havde med svindlen at gøre.

Myndighederne har fundet frem til mindst 92 kreditkort, hvortil man har sporet mere end syv millioner kroner.

Ifølge NBC Los Angeles er Fontrell Antonio Baines mistænkt for at have fået fingrene i mere end 4 millioner kroner ved at hæve penge på de mange kreditkort, før han blev anholdt.

I sigtelsen mod Fontrell Antonio Baines nævner myndighederne direkte musikvideoen, hvori Nuke Bizzle blærer sig med at have snydt sig til de mange penge.

Fontrell Antonio Baines  blev anholdt den 23. september. På hans person fandt man otte kreditkort. Syv af dem var udstedt til andre end ham selv.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu