ANNONCE

Blev kørt 40 kilometer til politiet med knivstik i halsen

13. juni 2016 21:41 | Af: Ritzau Fokus og Peter Koch, pk@newsbreak.dk

En 48-årig mand er uden for livsfare, efter at han blev stukket ned i Sakskøbing. 22-årig er anholdt.

Blev kørt 40 kilometer til politiet med knivstik i halsen
En 48-årig mand blev kørt fra Sakskøbing til Vordingborg med et knivstik i halsen. En 22-årig mand er anholdt. Foto: Scanpix.

En 48-årig mand mødte mandag aften op på politistationen i Vordingborg med et knivstik i halsen og flere mindre knivlæsioner i hovedet.

– Det viste sig, at han var blevet stukket i Sakskøbing omkring 40 kilometer væk, fortæller vagtchef Tom Stysiek fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

– Han forklarede, at en kammerat havde kørt ham til Vordingborg og sat ham af i nærheden af politistationen, fortsætter han.

Knivofferet blev med helikopter fløjet til Rigshospitalet, og han skulle være uden for livsfare.

En 22-årig mand er efterfølgende blevet anholdt i Sakskøbing.

– Det er sket på baggrund af vidneudsagn og vores egen efterforskning. Han er sigtet for grov vold og vi regner med, at han skal fremstilles i grundlovsforhør i morgen, siger Tom Stysiek mandag aften.

Ifølge vagtchefen er motivet til overfaldet ikke kendt, og han vil mandag aften ikke oplyse de nærmere omstændigheder ved knivstikkeriet.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi vil gerne høre fra eventuelle vidner eller andre med viden om sagen på telefon nummer 114.

/ritzau/

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu