ANNONCE

Blev millionær midt i et spil Matador

19. marts 2020 20:54 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Ny lotto millionær har god tid til at tænke over, hvad pengene skal bruges til.

Blev millionær midt i et spil Matador
Det kan lige pludselig blive rigtig sjovt at spille Matador. Foto: Scanpix.

Nogen gange er det bare sjovere at spille Matador end andre gange. Det vil en kroniske syg mand fra Høje Taastrup kommune garanteret godt skrive under på.

Artiklen fortsætter under videoen

På grund af corona-pandemien har han sat sig selv i karantæne og fordriver blandt andet tiden med at spille Matador med sin kæreste.

Under et spil om formiddagen søndag den 15. marts blev han pludselig millionær i den virkelige verden.

-Jeg sad sammen med min kæreste og spillede, da telefonen ringede. Det var derfor lige ved, jeg ikke tog den, siger vinderen, der har et Plus-abonnement, til Danske spil.

Troede ikke på ham

-Min kæreste hørte lidt brudstykker fra samtalen. Og hørte noget med Plus. Hun vidste, at jeg ønskede mig en Galaxy 20 Plus telefon og tænkte, det var det, jeg måtte have vundet. Så hun kunne slet ikke forstå, at jeg fik tårer i øjnene, som jeg gjorde. Da jeg bagefter fortalte hende, at jeg var blevet så rørt, fordi jeg pludselig var blevet en million kroner rigere, troede hun ikke på det, fortsætter manden, der gerne vil være anonym.

Så han måtte logge ind på sin Plus-profil for at vise hende, det er rigtigt. Den viste et 1-tal efterfulgt af seks nuller, og at han havde vundet på Lotto millionærgarantien. Iøvrigt på et passende tidspunkt. Det var nemlig parrets årsdag.

Har friet

Vinderen mener ikke den nye millionærstatus kommer til at ændre voldsomt på tilværelsen. Han fortæller dog opmuntrende og med en vis ironi, at de jo nu har ekstra meget tid til at tænke over, hvad pengene skal bruges til.

-Jeg har friet til min kæreste for et stykke tid siden, men et bryllup koster jo en del penge. Så det har vi mulighed for, når verden bliver normal igen. Desuden har vi igennem flere år drømt om at tage på krydstogt, da det er en god måde at se verden på, når kroppen ikke virker optimalt. Men der går nok lang tid, før det bliver muligt, siger han.

Den heldige vinder har ellers ikke de store materielle ønsker.

De er begge førtidspensionester og er i corona-risikogruppen, fordi de hver især lider af kronisk sygdom. Derfor har de valgt at isolere sig i hjemmet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu