ANNONCE

Blev millionær på et skrabelod: Døde tre uger senere

1. februar 2018 18:38 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Hans liv var ellers lige ved at vende.

Blev millionær på et skrabelod: Døde tre uger senere
Han havde dårligt nok tid til at bruge pengene. Foto: Scanpix.

Donald Savastano fik den bedst mulige start på året, da han 1. januar skrabede sig til én million dollars på et skraelod i det såkaldte “New York Lottery.”

Glæden varede dog kort for den nyslåede millioner; tre uger senere var han død. Da han vandt den store pris, fortalte han, at han skulle have sig en ny bil og måske endda holde lidt ferie. Så langt nåede han bare aldrig.

Historien er blevet fortalt af en række forskellige amerikanske medier (herunder WBNG.com og ABC7), og stykker man hele historien sammen, bliver det klart, at Donald Savastano i den sidste tid af hans liv var ramt af kræft, men han fik først diagnosen efter, at han vandt den store præmie.

– Han var selvstændig og havde ingen forsikringer. Han havde følt sig syg i noget tid, og jeg vil tro, at han kontaktede lægen efter, at han havde vundet pengene, lyder det fra Danielle Scott til WBNG.com. Hun arbejder i den butik, der solgte det værdifulde skrabelod.

23 dage som millionær

Hos lægen fik Donald fortalt, at han havde kræft, og at det var alvorligt.

– En af hans venner kom forbi og fotalte mig det. Han havde kræft i hjernen og i lungerne, og de troede ikke, at han ville overleve, fortæller Danielle Scott til ABC7.

23 dage efter, at Donald blev millionær, tog kræften livet af ham.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu