ANNONCE

Blind superstjerne smækker med døren

23. februar 2021 08:54 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Superstjernen pakker sine sydfrugter og flytter permanent til Ghana

Ikoniske Stevie Wonder, der hele 74 gange har været nomineret til en Grammy og som har 25 eksemplarer af statuetten samt et ditto æreseksemplar  stående på hylderne, har tilsyneladende fået nok af USA. Nu flytter han til Ghana i det vestlige Afrika.

Det fortæller han selv i et virtuelt interview med Oprah Winfrey, som siden er blevet delt i et opslag på de sociale medier.

Se opslaget lidt længere nede i artiklen.

“Jeg ville så gerne se denne nation smile igen, inden jeg rejser og flytter til Ghana. For det gør jeg,” siger han til Oprah, som så spørger ind til, om han mener det alvorligt og vil vide, om det er en permanent beslutning.

“Ja, det er det,” svarer stjernen og fortsætter: “Jeg ønsker ikke at skulle opleve mine efterkommere skal bede om at blive anerkendt, bede om at blive respekteret og værdsat. For hvorfor skal de dog det?”.

Ud over i flere år at have stået på de øverste tinder i musikkens verden, er Stevie Wonder også kendt som en aktiv forkæmper for lighed og ikke mindst sortes rettigheder. Han stammer selv fra storbyen Detroit i staten Michigan, hvor raceproblemer fylder voldsomt i dagligdagen.

Det er i øvrigt ifølge CNN slet ikke første gang, han taler om at flytte til Ghana. Muligheden var også på bordet i 1994, hvor han forklarede, at han i det vestafrikanske land fornemmer en langt større følelse af samhørighed og fællesskab, end han gør i sit hjemland.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu