ANNONCE

Blitzet fire gange på få minutter: -F… politi

21. september 2020 11:25 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

En ung mand blev taget fire gange af politiet - på seks minutter.

En 28-årig mand fra Holstebro blev 21. februar 2020 i tidsrummet fra klokken 17.51 til kl. 17.57 blitzet hele fire gange.

Forinden var han blevet taget i samme kontrol.

18. september 2020 blev sagen behandlet i Retten i Horsens.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

I retten kom det frem, at den 28-årige var blevet ”blitzet” af en ATK-bil på Vroldvej ved Skanderborg samme dag klokken 16.51.

Det gjorde ham så frustreret, at han kørte hjem og tog nummerpladen af bilen. Der, hvor nummerpladen skulle være, satte han et stykke tape med teksten ”FUCK POLITI”.

Han kørte derefter tilbage til ATK-bilen og kørte forbi den 4 gange på ganske kort tid med hastigheder mellem 94 kilometer i timen til 119 kilometer i timen, selvom hastigheden på stedet ikke må overstige 5kilometer i timen.

Løftede langemanden

Hver gang han kørte forbi ATK-bilen, løftede han begge hænder fra rattet og viste en strakt langemand (”fuck-tegn”) mod kameraet.

Den 28-årige erkendte sig skyldig i de faktiske omstændigheder, men nægtede at kørslen var ”særlig hensynsløs”, som der var rejst tiltale for.

Retten dømte den 28-årige i det erkendte omfang og nåede frem til, at der var tale om ”tilsidesættelse af væsentlige hensyn til færdselssikkerheden”, men ikke ”særlig hensynsløs kørsel”.

Den 28-årige blev idømt en bøde på 26.000 kroner, ubetinget frakendelse af førerretten i to år. Derudover fik han sin bil konfiskeret.

Den 28-årige modtog dommen.

Specialanklager Pernille Moesborg oplyser, at anklagemyndigheden skal læse dommen grundigt igennem for at vurdere om sagen skal indstilles til anke.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu