Blodigt lig fundet under bro: Stadig flere spørgsmål end svar

3. december 2018 20:42 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Et blodigt lig blev fundet under en canadisk bro. Nu er liget blevet identificeret, men der er stadig mange ubekendte.

Chad John Wilson er ikke et ubeskrevet blad hos det canadiske politi. Ej heller hos det amerikanske. Dog gik der noget tid, før han blev identificeret som den mand, hvis lig blev fundet blodigt under en bro i udkanten af Vancouver i weekenden 17. til 18. november.

Wilson var et fuldgyldigt medlem af den lokale Hells Angels-afdeling, skriver blandt andre CBC News. Nu samarbejder de for at med politiet af flere årsager. Primært for at undgå hævnaktion, men også for at opklare, hvad der har ledt til drabet.

For den 43-årige mand blev dræbt. Hans lig blev efterladt – smidt – ved Golden Ears-broen. I en pressemeddelelse siger Frank Jang fra det efterforskende politi:

– Hr. Wilson var en etableret medlem af en organiseret kriminel gruppe, og vi er af den overbevisning, at hans død ikke var en tilfældighed. Motivet er ikke blevet bekræftet, men dette tjener som endnu en påmindelse om de betydelige farer ved at være del af en kriminel organisation.

Siden april 2018 har der været 15 målrettede drab på bandemedlemmer i Vancouver-området, skriver det canadiske medier. Politiet frygter derfor, at det seneste drab – på Wilson – vil resultere i en optrapning af den igangværende krig.

Jang appellerer ifølge Vancouver Sun til, at Hells Angels-medlemmerne henvender sig, hvis de ved noget om, hvad der kan være sket. “Vi ønsker lige så meget som jer at opklare mordet på jeres ven”, sagde han.

Faktum er, at bandedrab i området sjældent opklares.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu