ANNONCE

Blodspor i bil fortæller frygtelig historie

12. november 2019 11:16 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Blodspor viser, at UFC-kæmperen Walt Harris' forsvundne steddatter har været udsat for livstruende skader.

Blodspor i bil fortæller frygtelig historie
Aniah Blanchard er ikke set siden 24. oktober. Foto: Scanpix

UFC-stjernen Walt Harris’ steddatter Aniah Blanchard har været forsvundet siden den 24. oktober, hvor et vidne så en mand tvinge den 19-årige kvinde ind i en bil.

Manden, der er 29 år gammel, er siden blevet anholdt.

Artiklen fortsætter under videoen

I første omgang har mistanken gået på, at Blanchard var blevet kidnappet, men nu viser sagen sig at have taget en makaber drejning.

CBS News skriver, at amerikansk politi har matchet blodspor fundet i Aniah Blanchards bil med den forsvundne kvinde. Blodsporene viser også, at hun har pådraget sig en “livstruende skade.”

Aniah Blanchard er stadig ikke fundet.

Aniah, der er studerende på Southern Union State Community College, blev senest set den 24. oktober. Blandt andet på et overvågningskamera i en forretning, hvor også den 29-årige mand blev set. Politiet har senere fundet hendes bil i Montgomery, der ligger omtrent 90 kilometer væk.

Store dusører

UFC-stjernen stod offentligt frem, fordi præsidenten for UFC, Dana White, i en offentlig video udlovede en dusør på 25.000 dollar for alle, der kunne hjælpe med at finde Blanchard. Dusøren er siden steget til omtrent 105.000 dollar efter indsamling og tilsagn.

Den 29-årige anholdte har allerede flere verserende sager, der ligner denne. Det fortalte en talsmand fra politiet , da den 29-årige blev identificeret som mistænkt:

– Han er i øjeblikket ude mod kaution for sigtelser angående kidnapning og mordforsøg fra en anden retskreds. Han er at betragte som farlig og potentielt bevæbnet, lød det fra en talsmand ifølge TMZ.

Walt Harris har selv kommenteret sagen på Instagram.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu