ANNONCE

Blødende og bevidstløs kvinde lagt i koma efter brutalt overfald: Nu er hun blevet afhørt

15. august 2017 17:54 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Hendes vidnesbyrd bliver dog nok ikke brugt i sagen mod de tre mænd, der er sigtet i sagen.

Blødende og bevidstløs kvinde lagt i koma efter brutalt overfald: Nu er hun blevet afhørt
Kvinden blev fundet bevidstløs ud for Adelgade 58 i Hobro. Foto: Krak.

En 34-årig kvinde fra Hobro, der natten til lørdag, 5. august, blev udsat for grov vold og tidligt lørdag morgen blev fundet liggende i Adelgade i Hobro, blødende og bevidstløs, er 10 dage senere blevet afhørt af politiet.

Det har ikke været muligt at afhøre kvinden før, fordi hun efter sin indlæggelse på Aalborg Universitetshospital blev lagt i kunstig koma som følge af det kraniebrud, hun pådrog sig i forbindelse med det voldsomme overfald.

Husker ikke noget

Newsbreak.dk har talt med efterforskningsleder ved Efterforskningscenter Himmerland, Preben Møller, der fortæller, at politiet tirsdag har talt med kvinden. Desværre har samtalen ikke ført politiet nærmere sagens opklaring.

– Hun kan ikke huske, hvad der er sket … hun ved ikke, om hun er blevet overfaldet, fortæller Preben Møller, der ærger sig over, at kvinden ikke kunne bidrage med oplysninger i sagen.

– Det havde da været dejligt. Så havde sagen jo været klar, fortæller Preben Møller.

Sigtet for grov vold

Randers Amtsavis har tidligere fortalt, at Nordjyllands Politi havde sigtet tre mænd (i alderen 21-37 år) i sagen efter straffelovens § 245 om kvalificeret vold, også kaldet grov vold. Paragraffen kan give op til seks års fængsel, og de tre mænd er stadig sigtet i sagen, fortæller Preben Møller Newsbreak.dk.

– Vi har de tre mistænkte, som vi arbejder med. Vi efterforsker stadig sagen, behandler den færdigt og sender den så til anklagemyndigheden, der vurderer, om der skal rejses tiltale, siger Preben Møller til Newsbreak.dk.

Til Randers Amtsavis har Preben Møller tidligere  fortalt, at de tre mænd alle kender den 34-årige kvinde. De var sammen med hende i løbet af aftenen forud for det brutale overfald. De tre mænd blev anholdt lørdag aften, 5. august, og det blev dengang vurderet, at der ikke var beviser nok i sagen til, at de tre mænd kunne varetægtsfængsles.

Sigtelsen mod de tre mænd står dog stadig, mens spørgsmålet er, hvordan politiet vil løfte bevisbyrden uden vidnesbyrd fra offeret selv. Newsbreak.dk erfarer, at politiet har afhørt andre vidner i sagen end kvinden.

– Men jeg vil ikke fortælle noget om, hvad de har sagt, lyder det fra Preben Møller.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu