Bøde til Stuttgart – FCK forventer også straf

21. februar 2013 14:30 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Bøde til Stuttgart - FCK forventer også straf
Billede mangler

VfB Stuttgart gæstede i efteråret FC København i Parken i en gruppespil-kamp i Europa League. Her vandt udeholdet med to mål, og med det mistede FCK chancen for selv at afgøre sin egen skæbne i turneringen.

 

Men selvom de to mål faldt sent i kampen, var der drama nok at komme efter – også i første halvleg – hvor en gruppe af Stuttgarts medrejsende tilhængere kastede romerlys, kanonslag og raketter på banen, og det har UEFA nu valgt at straffe den tyske klub for, og bøden lyder på godt 300.000 danske kr. Det skriver den tyske avis Bild Zeitung.

I den forbindelse kan FC København også se frem til en bøde, men klubben ved endnu ikke, hvilken størrelsesorden, den vil være i.

– Vi ved, at der kommer en bøde. Spørgsmålet er bare, hvor stor den bliver, og hvorfor den er i den størrelsesorden, den er, siger FC Københavns pressechef Christian Worny og forklarer, hvorfor det tager lidt længere tid for FC Københavns vedkommende.

– Vi fik med det samme at vide, at der var indgivet en disciplinærsag for begge holds vedkommende efter kampen, og vi har på forhånd udbedt os, at vi vil have en uddybning af dommen. Derfor trækker vores ud. Stuttgart har åbenbart gjort det på en anden måde, de har fået en dom, og det er det. Men vi har ikke fået noget, som er en endegyldig dom, fordi vi har udbedt os en begrundelse for det. Vi vil gerne vide, præcis hvad det er for nogle punkter, og hvorfor de eventuelt vælger at dømme det ene og det andet, siger Christian Worny.

Optøjerne i Parken forårsagede en afbrydelse af kampen på fem minutter i første halvleg. Her hastede sportsdirektør Fredi Bobic, cheftræner Bruno Labbadia samt flere Stuttgart-spillere ned mod Stuttgart-tilhængernes tribune-afsnit for at forsøge at stoppe urolighederne, men det var altså ikke nok til at slippe for en bøde fra UEFA.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu