Bødker blev den store helt mod NHL-mestrene

13. marts 2013 12:21 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Bødker blev den store helt mod NHL-mestrene
Billede mangler

En samtale mellem Phoenix Coyotes’ cheftræner, Dave Tippett, og den 23-årige danske wing, Mikkel Bødker, efter træning i mandags gav pote.

– Vi havde en lang snak om, at jeg skulle holde mere i pucken og ikke have så travlt med at give den væk, siger Mikkel Bødker til nhl.com

Det er tale, en ung spiller kan lide at høre, så danskeren gik ud og gjorde, som træneren ønskede.

Resultat: Han var her, dér og alle vegne, scorede to mål natten til onsdag mod Stanley Cup-mestrene, Los Angeles Kings, og blev kåret som kampens 1st Star i prærieulvenes 5-2 sejr.

Los Angeles Kings har længe haft grebet om Phoenix Coyotes og slog sidste år Arizona-holdet i finalen i Western Conference.

– Sidste år er historie. Det kan vi ikke tænke på. Men det er altid godt at slå en rival og altid godt at slå LA. Det var en vigtig kamp for os. Vi viste, at vi er et elitehold i Western Conference og kan spille mod alle, siger Mikkel Bødker.

Danskeren scorede i både første og anden periode og tog revanche for en syv kampe lang måltørke. Han er nu på 18 point (6 mål og 12 assist) i 26 kampe.

Med sejren avancerede Phoenix Coyotes til sjettepladsen i den meget tætte Western Conference, hvor der kun er to point mellem nr. 3, Vancouver Canucks, og nr. 10.

Jannik Hansen havde en assist i Vancouver Canucks’ 2-1 sejr efter straffeslag mod Columbus Blue Jackets. Han lagde op til Jason Garrisons 1-1 mål i anden periode. Mason Raymond var den eneste, der scorede i shootout.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu