ANNONCE

Bødskov: Slut med spild af skattekroner

3. februar 2012 11:51 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Bødskov: Slut med spild af skattekroner
Billede mangler

Politiet kommer til at fortsætte med gamle it-systemer en rum tid endnu.
Det bliver konsekvensen, efter justitsminister Morten Bødskov (S) i dag har besluttet, at det nye Polsag-system droppes.
“Indtil videre er det vurderingen, at politiet kan køre videre i nogen tid med det system, de har i dag. Men det er klart, at det ligger os på sinde at få lavet et system, der kan betjene politiet bedre for borgernes skyld,” siger Morten Bødskov til Newspaq.
Polsag har været testet på Bornholm i et års tid, og der har systemet være behæftet med så mange fejl, at det har skabt store frustrationer hos ordensmagten på solskinsøen.
“Det er et projekt, der blev vedtaget i 2003, og det er ikke nogen hemmelighed, at det er et projekt med en lang række problemer,” erkender Bødskov.
Nu indstiller justitsministeren så til, at man stopper yderligere forsøg på at få Polsag til at fungere.
“Hvis Finansudvalget tilslutter sig regeringens indstilling, vil regeringen sammen med Kammeradvokaten tage stilling til projektets afvikling sammen med leverandøren CSC,” forklarer Morten Bødskov.
Han ærgrer sig meget over, at det aldrig lykkedes at få Polsag til at virke.
“Det skulle have været et system, der skulle have bragt politiets sagsbehandling ind i en ny, moderne tidsalder. Men det har vist sig ikke at fungere, og nu vil regeringen stoppe med at smide borgernes skattekroner efter det,” slutter Morten Bødskov.
Foreløbig er der blevet smidt 500 millioner af borgernes skattekroner efter Polsag.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu