Boeing 787 ruller tættere på landingsbanen

7. marts 2013 13:01 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Boeing 787 ruller tættere på landingsbanen
Billede mangler

Slut med røg og ild i drømmeflyenes lithiumbatterier. De amerikanske luftfartsmyndigheder, FAA, er nu meget tæt på at kunne godkende nye test af Boeings forbedrede design af batterierne, der gav alle 787 Dreamliner globalt flyveforbud.

Flere talsmænd sagde onsdag, at de nye test allerede kan begynde næste uge. Det betyder dog ikke, at batterierne er klar efter prøven. FAA kan stadig kræve ændringer i det foreslåede redesign, hvis der viser sig problemer i laboratorie- eller flyvetestene, skriver The New York Times onsdag.

Godkendelsen af testen forventes sidst på ugen eller i starten af næste uge, selv om flere batterispecialister stadig er bekymrede for, at efterforskerne ikke har fundet den præcise grund til de to uheld.

FAAs kontor i Seattle var onsdag ved at lægge sidste hånd på deres anbefaling af at få godkendt Boeings testplaner. Planen skal stadig godkendes af Michael P. Huerta, direktør for FAA og Ray LaHood, transportsekretær, som vil blive briefet om det over de næste kommende dage, skriver The New York Times.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu