ANNONCE

Bør Meghan frygte søsterens nye bog?

5. januar 2021 06:35 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Det er formentlig med en vis ængstelse, Meghan lige nu afventer sin søsters forestående bogudgivelse.

Hertuginde Meghan kan ifølge blandt andet det britiske medie Mirror meget snart komme til at stå overfor endnu en ganske dramatisk udfordring.

Den 17. januar rammer bogen ‘The Diary of Princess Pushy’s Sister’ nemlig det amerikanske bogmarked.

Artiklen fortsætter under videoen

Bogen, der forventes at være ganske kontroversiel, er skrevet af hertugindens 56-årige halvsøster Samantha Markle. Hun har uden at røbe for meget, tidligere gjort det klart, at det er fortællingen om en række sandheder om Meghans forhold til familien efter hun blev en del af et royalt eventyr.

Spidse albuer

Alene ordvalget ‘Princess Pushy’ i titlen – det kan oversættes til ‘prinsesse fremadstræbende’ – mere end antyder en prinsesse med spidse albuer, der fejer alt modstand til side. Det har da også skabt en enorm interesse omkring bogen.

Det er næppe den store hemmelighed for ret mange, at Meghans forhold til den øvrige familie på sin fars side er iskoldt. Ikke mindst til faderen selv.

En overfladisk person

Allerede kort efter Meghan og Harrys forlovelse omtalte Samantha Markle i TV-interviews sin berømte søster som en overfladisk person, der vil gøre alt for at nå til tops på den sociale rangstige. Hun har også tidligere givet udtryk for sin vrede over, som hun selv siger, at Meghan har vendt deres fælles far ryggen.

Mirror skriver også, at Meghan ifølge kilder ikke skulle være specielt begejstret for udsigten til bogen, og at hun slet ikke forstår, hvorfor halvsøsteren overhovedet har skrevet den, da de dårligt nok kender hinanden.

Forlængelse af biografi

‘The Diary of Princess Pushy’s Sister’ kommer på gaden i forlængelse af biografien ‘Finding Freedom’ om Harry og Meghan, der kom på gaden for nu fem måneder siden.

et er i øvrigt en bog, Harry og Meghan hårdnakket påstår, de ikke selv har bidraget til tilblivelsen af, men som udelukkende beror på forfatternes egne betragtninger.

Det fremgår ikke, om ‘The Diary of Princess Pushy’s Sister’ lander på andre markeder end det amerikanske.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu