Voldsom brand i børnehave: Børn skal blive væk

24. juni 2019 06:40 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

En voldsom brand har hærget børnehave natten igennem.

Del:

Der er mandag morgen en hel række børn, der må se langt efter sine vanlige pasningsmuligheder. Der har nemlig været en voldsom brand i Børnehaven DII Solen.

– Natten til mandag har der desværre været brand i Solen. Taget på den midterste bygning er brændt ned og der er stor vandskade, skriver børnehaven på sin hjemmeside.

Børnehaven ligger på Kappelvænget 46 i Aarhus V. Børnehaven ligger indenfor den visitationszone, der fredag blev indført i store dele af Aarhus.

Børnehaven oplyser, at forældre, der har brug for pasning kan aflevere børnene hos naboen Rend & Hop, hvor Solens personale vil stå klar.

– Vi opfordrer alle de forældre der kan, til at holde deres børn hjemme i dag, mens vi får et overblik over, hvor vi kan lave midlertidig pasning af børnene, mens Solen renoveres, lyder det videre på hjemmesiden.

Voldsomme skader

Til Ekstra Bladet oplyser Østjyllands Politi, at de modtog meldingen om branden klokken 02.25 natten til mandag.

– Det er bygningen i midten, som er nedbrændt. Der er tale om voldsomme skader. Vi ved endnu ikke, hvad der er årsag til branden. Den kan muligvis være opstået i en skraldespand. Det skal vores teknikere se nærmere på i løbet af mandag, siger vagtchefen Flemming Lau til Ekstra Bladet.

Vandskaderne er opstået som følge af slukningsarbejdet.

Newsbreak.dk har forgævet forsøgt at få en kommentar fra Østjyllands Politi.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu