Boldsen alvorligt skadet – skal opereres

14. februar 2013 19:13 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Boldsen alvorligt skadet - skal opereres
Billede mangler

Topholdet i mændenes håndboldliga KIF Kolding København er alvorligt svækket i en vigtig periode for klubben, der rummer både vigtige Europa Cup-kampe og et snarligt slutspil i mændenes liga. Holdets forsvars-terrrier Joachim Boldsen er nemlig blevet alvorligt skadet i onsdagens ligakamp mod TMS Ringsted.

 

Joachim Boldsen måtte udgå midt i kampen, og det viser sig nu, at han har revet en sene i albuen over. Dermed er der ingen vej uden om en operation, og efterfølgende skal fighteren have armen i gips i fem uger.

Dertil kommer genoptræning efter den lange pause, og dermed er det uvist, om Joachim Boldsen overhovedet kommer tilbage mere i denne sæson.

– Vi går en fed tid i møde med mange spændende kampe, og dem får jeg ikke lov til at være en del af. Det er super ærgerligt, erkender Joachim Boldsen, der dog håber, at han kan nå at blive klar til nogle af KIF-mandskabets sidste kampe i foråret.

– Hvornår jeg er tilbage på banen, ved jeg endnu ikke. Jeg er før kommet tilbage hurtigere end ventet, så nu må vi se, siger Boldsen.

KIF Kolding København spiller på søndag hjemme i EHF Cup’ens gruppespil mod Tatran Presov fra Slovakiet, og ugen efter gælder det den store duel i samme gruppespil, når Niklas Landin og tyske Rhein-Neckar Löwen gæster Brøndby Hallen.

Begge opgør må Boldsen se fra sidelinjen.

Slutspillet i mændenes håndboldliga begynder sidst i marts måned, og med udsigt til omkring tre måneders pause alt i alt, bliver det også et kapløb med tiden for Boldsen at blive klar til de sidste opgør og de eventuelle semifinaler og finaler.

Forsvarskæmpen bliver opereret på tirsdag.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu