ANNONCE

Boligblok totalt skadet: Branden under kontrol

8. december 2019 17:45 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Søndag eftermiddag er der udbrudt brand i en bygning i Hobro.

Det er søndag eftermiddag lykkedes brandvæsenet fra flere distrikter at få en storbrand i en boligblok i Hobro under kontrol. Det bekræfter Poul Fastergaard, vagtchef ved Nordjyllands Politi, over for Newsbreak.dk.

(Artiklen fortsætter under videoen)

– Ingen er kommet noget til, og det er under kontrol derude. Sygehuset har også startet ventilationen op igen, så den giftige røg er også taget af, siger han klokken 17.30.

Branden brød ud ved 14-tiden søndag, og stedet er ganske nær Aalborg Universitetshospitals afdeling i Hobro.

At der er tale om en voldsom brand er indiskutabelt. Branden startede ifølge Newsbreak.dks oplysninger i en lejlighed i etageejendommen på Stoldal i nummer 22.

Den bredte sig dog hurtigt til taget, og pludselig var ilden gået i gennem og havde således spredt sig til hele taget. Således blev hele boligblokken evakueret.

Politiet oplyser, at omtrent 80 personer har måttet forlade hjemmet. Nogle af dem – beboere i 32-40 – har dog fået lov at vende hjem igen. De har ikke direkte været berørt af branden, der er opstået i en anden blok.

– Indtil videre ser det ud til, at der vil ske genhusning af alle fra den pågældende boligblok, siger Fastergaard til Newsbreak.dk.

Tidligere søndag fik Newsbreak.dk melding fra stedet om, at der var omtrent 12-15 brandkøretøjer på stedet.

Beboere i nærheden af Stoldal blev af politiet anmodet om at blive indendøre og desuden lukke vinduer og døre. Røgfanen fra branden vurderes nu til at være så lille, at det ikke længere er tilfældet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu