Boligekspert efter SF udmelding: Ro på!

29. marts 2012 18:20 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Boligekspert efter SF udmelding: Ro på!
Billede mangler

Dansk politiks hellige ko, boligskatten, er i dag forsøgt slagtet.
Blandt andre SFs socialordfører Özlem Cekic, og dele af partiets øverste organ, landsledelsen, har krævet højere boligskatter efter næste valgperiode.
Den udmelding mener Venstres næstformand, Kristian Jensen, skaber stor utryghed.
“Der bør meldes klart ud, hvad SF vil på boligskatten, også i de kommende år, fordi når der nu skabes en fornyet usikkerhed om hvad et regeringsparti, der endda sidder på skatteministerposten vil, så er der mange boligejere, der bliver nervøse,” siger han til Newspaq.
Kravet fra enkelte SF’ere kan på ingen måde skabe usikkerhed, forklarer boligekspert Curt Liliegreen, der har arbejdet med boligpriser de sidste godt 33 år.
“Fordi SF internt med sig selv diskuterer, om de en gang ude i fremtiden skal mene at boligskatterne skal sættes op – det tvivler jeg stærkt på vælter boligmarkedet. Jeg tror, at den almindelige dansker har en vis overbærenhed overfor de udmeldinger der kommer fra de forskellige fløje i SF,” siger han til Newspaq.
Skatteminister Thor Möger (SF), har slået fast, at der ikke bliver tale om at hæve boligskatterne i denne valgperiode, med henvisning til regeringsgrundlaget, men vil slet ikke tage debatten om, hvad der sker efter næste valgperiode.
Derfor mener Kristian Jensen, at der skal meldes klart ud fra hele partiet.
“Få nu meldt ud, hvad det er i vil med boligskatten efter 2015. Det er skadeligt for økonomien, det er skadeligt for boligmarkedet, at i skaber usikkerhed, som i har gjort i her i dag,” siger han.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu